Sc Caramon Trans SRL a fost infiintata in anul 2014, din dorinta de a eficientiza transporturile rutiere de marfa. Avand experienta de 6 ani in domeniu, echipa Caramon Trans are ca obiectiv furnizarea unor solutii individuale permanent imbunatatite si oferirea unor servicii de transport la un standard ridicat de profesionalism.

Stim ca fiecare afacere este diferita, de aceea Caramon Trans abordeaza orice livrare intr-un mod constructiv si original, oferind calitate si tehnicalitate in furnizarea de servicii complete de transport si logistica, la preturi competitive. De-a lungul timpului ne-am îmbunătățit serviciile oferite, atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ, extinzându-le și perfecționându-le în domeniul în care acționăm: „TRANSPORT INTERNATIONAL DE MARFURI”.

Scopul nostru este de a efectua transporturi in conditii de maxima siguranta, respectand toate normele in vigoare. Intotdeauna avem grija sa va oferim cel mai avantajos raport calitate-pret pentru transporturile dumneavoastra.

Caramon Trans va ofera servicii de transport rutier de marfa pe intreg teritoriul Europei, atat in spatiul intracomunitar (Anglia, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Scotia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia), cat si in spatiul extracomunitar (Elvetia, Croatia, Serbia, Turcia, Norvegia, etc.). Cu sprijinul celor peste 500 de colaboratori, acoperim o gama larga de servicii in domeniul expeditiilor rutiere: transport in sistem exclusiv, in sistem de grupaj si coletarie, cu autocamioane prelate si dube, dotate cu ADR pentru transportul marfurilor periculoase si Termoking pentru marfuri perisabile, cu tonaj cuprins intre 1,5 si 22 tone.

Caramon Trans a polarizat interesul multor clienti din Romania, cat si din afara. Experienta noastra din ultimii ani si clientii constanti pe care ii avem, ne recomanda pentru profesionalism, promptitudine si seriozitate.

Firma noastră vă oferă servicii de transport modern, de cea mai înaltă calitate, ca parte a unui concept logistic bine elaborat. Personalul specializat din fiecare departament asigură buna conlucrare cu partenerii noștri și răspunde cu promptitudine oricăror provocări.

Consider că nu sunt lipsita de modestie când afirm că noi suntem soluția ideală pentru transportul dumneavoastră.
Sunt ferm convinsa că Sc Caramon Trans SRL vine cu succes în întâmpinarea cererilor dumneavoastră de transport.

Vă invit să ne cunoaștem!

 

Cu stima,
CEO – Monica Palivan